Pelko, V. (2019). UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko, Veronika. "UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko, Veronika. "UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko, V. (2019). 'UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko V. UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
V. Pelko, "UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399