Kovačević, J. (2019). UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611
Kovačević, Juraj. "UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611
Kovačević, Juraj. "UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611
Kovačević, J. (2019). 'UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611
Kovačević J. UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611
J. Kovačević, "UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611