Šporčić, B. (2019). UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić, B. (2019). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić B. UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
B. Šporčić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635