Šporčić, B. (2019). UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić, B. (2019). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
Šporčić B. UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2019 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635
B. Šporčić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635