Mrzlečki, K. (2018). POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki, Klaudija. "POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki, Klaudija. "POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki, K. (2018). 'POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki K. POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
K. Mrzlečki, "POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670