Mrzlečki, K. (2018). POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki, Klaudija. "POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki, Klaudija. "POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki, K. (2018). 'POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
Mrzlečki K. POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2018 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670
K. Mrzlečki, "POGODNOST KRUTIH HRANJIVIH PODLOGA ZA IZOLACIJU SALMONELLA SPP. U ZAČINIMA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958670