Špoljar, Z. (2018). ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100 (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207
Špoljar, Zvonimir. "ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207
Špoljar, Zvonimir. "ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207
Špoljar, Z. (2018). 'ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207
Špoljar Z. ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100 [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207
Z. Špoljar, "ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207