Authored book-Professional book-Other textbooks/manuals
Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta
Požega: Polytehnic in Pozega, 2011. urn:nbn:hr:112:432981


Cite this document

Obradović, V. (2011). Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. Požega: Veleučilište u Požegi. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981.

Obradović, Valentina. Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. Požega, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981.

Obradović, Valentina. Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. Požega: Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981.

Obradović, V. (2011) Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. 2011. [online]. Požega: Veleučilište u Požegi. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981 (Accessed 19 November 2024)

Obradović V. Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. [Internet]. 2011. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011, [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981

V. Obradović, Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. 2011. Požega, Veleučilište u Požegi, 2011. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981

Please login to the repository to save this object to your list.