Pelko, V. (2019). UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko, Veronika. "UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko, Veronika. "UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko, V. (2019). 'UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 11 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
Pelko V. UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2019 [cited 2024 December 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399
V. Pelko, "UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039399