Martinović, K. (2016). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović, K. (2016). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović K. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
K. Martinović, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234