Martinović, K. (2016). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović, K. (2016). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
Martinović K. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234
K. Martinović, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234