prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE

Marković, Andrea
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Marković, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković A. PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

A. Marković, "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Please login to the repository to save this object to your list.