Lesan, V. (2010). UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821
Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821
Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821
Lesan, V. (2010). 'UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821
Lesan V. UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821
V. Lesan, "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821