pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn vup:1397,thesis,"STROJEVI I OPREMA ZA PRIKUPLJANJE I PRERADU BIOMASE IZ VINOGRADA","Orišković, Valentin",,,,,,,, vup:1398,thesis,"TIPOVI I PRIMJENA MLAZNICA KOD PRSKALICA I RASPRŠIVAČA","Soldo, Ivan",,,,,,,, vup:1327,"conference paper","Destilacijska kolona za proizvodnju bioetanola","Jakobović, Mario; Jakobović, Snježana",,,,,,,, vup:531,thesis,"UTJECAJ AMBALAŽE NA PROMJENU KONCENTRACIJE UKUPNOG I SLOBODNOG SUMPORA U BIJELOM VINU","Benković, Jelena",,,,,,,, vup:547,thesis,"FILTERI U PROIZVODNJI VINA","Friš, Dolores",,,,,,,, vup:528,thesis,"KVALITETA VINA SORTE ""ZELENAC KUTJEVO""","Banožić, Nikola",,,,,,,, vup:529,thesis,"PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA","Jančar, Zoran",,,,,,,, vup:530,thesis,"UTJECAJ AMBALAŽE NA PROMJENE KONCENTRACIJE SLOBODNOG I UKUPNOG SUMPORA U CRNOM VINU","Lešić, Jelena",,,,,,,, vup:527,thesis,"UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA","Lazić, Igor",,,,,,,, vup:526,thesis,"UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI","Erstić, Nikolina",,,,,,,, vup:525,thesis,"UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI","Gulikorić, Kristina",,,,,,,,