@mastersthesis{vup:1397, author = {{Orišković, Valentin}}, title = {{STROJEVI I OPREMA ZA PRIKUPLJANJE I PRERADU BIOMASE IZ VINOGRADA}}, } @mastersthesis{vup:1398, author = {{Soldo, Ivan}}, title = {{TIPOVI I PRIMJENA MLAZNICA KOD PRSKALICA I RASPRŠIVAČA}}, } @inproceedings{vup:1327, author = {{Jakobović, Mario and Jakobović, Snježana}}, title = {{Destilacijska kolona za proizvodnju bioetanola}}, } @mastersthesis{vup:531, author = {{Benković, Jelena}}, title = {{UTJECAJ AMBALAŽE NA PROMJENU KONCENTRACIJE UKUPNOG I SLOBODNOG SUMPORA U BIJELOM VINU}}, } @mastersthesis{vup:547, author = {{Friš, Dolores}}, title = {{FILTERI U PROIZVODNJI VINA}}, } @mastersthesis{vup:528, author = {{Banožić, Nikola}}, title = {{KVALITETA VINA SORTE "ZELENAC KUTJEVO"}}, } @mastersthesis{vup:529, author = {{Jančar, Zoran}}, title = {{PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA}}, } @mastersthesis{vup:530, author = {{Lešić, Jelena}}, title = {{UTJECAJ AMBALAŽE NA PROMJENE KONCENTRACIJE SLOBODNOG I UKUPNOG SUMPORA U CRNOM VINU}}, } @mastersthesis{vup:527, author = {{Lazić, Igor}}, title = {{UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA}}, } @mastersthesis{vup:526, author = {{Erstić, Nikolina}}, title = {{UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI}}, } @mastersthesis{vup:525, author = {{Gulikorić, Kristina}}, title = {{UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI}}, }