Stručni rad - Stručni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA SYRAH
U: INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA”. Požega: 2014. str. 415-419. urn:nbn:hr:112:202222


Citirajte ovaj rad

MESIC, J., OBRADOVIC, V., SVITLICA, B. i MESIC, L. (2014). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA SYRAH. INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA” (str. 415-419). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:202222

MESIC, Josip, et al. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA SYRAH." INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA”, 2014, str. 415-419. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:202222

MESIC, Josip, Valentina OBRADOVIC, Brankica SVITLICA i Luka MESIC. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA SYRAH." U INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA”, 415-419. 2014. Citirano 07.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:202222

MESIC, J., et al. (2014) 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA SYRAH', INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA”, str. 415-419. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:202222 (Datum pristupa: 07.12.2024.)

MESIC J, OBRADOVIC V, SVITLICA B, MESIC L. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA SYRAH. INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA”. 2014. Str. 415-419. [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:202222

J. MESIC, V. OBRADOVIC, B. SVITLICA i L. MESIC, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA SYRAH", INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA” 2014. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:202222 [Citirano: 07.12.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.