Žigić, D. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957
Žigić, Darija. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957
Žigić, Darija. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957
Žigić, D. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957
Žigić D. UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957
D. Žigić, "UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957