Jančar, Z. (2009). PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273
Jančar, Zoran. "PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273
Jančar, Zoran. "PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273
Jančar, Z. (2009). 'PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273
Jančar Z. PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2009 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273
Z. Jančar, "PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273