Jakoubek, J. (2010). PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411
Jakoubek, Josipa. "PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411
Jakoubek, Josipa. "PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411
Jakoubek, J. (2010). 'PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411
Jakoubek J. PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411
J. Jakoubek, "PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411