Novosad, L. (2012). UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173
Novosad, Lidija. "UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173
Novosad, Lidija. "UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173
Novosad, L. (2012). 'UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173
Novosad L. UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173
L. Novosad, "UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173