Romić, Z. (2013). PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402
Romić, Zvonko. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402
Romić, Zvonko. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402
Romić, Z. (2013). 'PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402
Romić Z. PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402
Z. Romić, "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402