Duvnjak, Z. (2013). ZNAČAJ UPOTREBE SAMONIKLOG JESTIVOG BILJA U PREHRANI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:433024
Duvnjak, Zdravko. "ZNAČAJ UPOTREBE SAMONIKLOG JESTIVOG BILJA U PREHRANI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:433024
Duvnjak, Zdravko. "ZNAČAJ UPOTREBE SAMONIKLOG JESTIVOG BILJA U PREHRANI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:433024
Duvnjak, Z. (2013). 'ZNAČAJ UPOTREBE SAMONIKLOG JESTIVOG BILJA U PREHRANI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:433024
Duvnjak Z. ZNAČAJ UPOTREBE SAMONIKLOG JESTIVOG BILJA U PREHRANI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:433024
Z. Duvnjak, "ZNAČAJ UPOTREBE SAMONIKLOG JESTIVOG BILJA U PREHRANI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:433024