Savi, S. (2020). ODREĐIVANJE NEKIH PARAMETARA KOD RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG I ODMRZNUTOG MESA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795783
Savi, Sandrina. "ODREĐIVANJE NEKIH PARAMETARA KOD RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG I ODMRZNUTOG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795783
Savi, Sandrina. "ODREĐIVANJE NEKIH PARAMETARA KOD RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG I ODMRZNUTOG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795783
Savi, S. (2020). 'ODREĐIVANJE NEKIH PARAMETARA KOD RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG I ODMRZNUTOG MESA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 05.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795783
Savi S. ODREĐIVANJE NEKIH PARAMETARA KOD RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG I ODMRZNUTOG MESA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 05.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795783
S. Savi, "ODREĐIVANJE NEKIH PARAMETARA KOD RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG I ODMRZNUTOG MESA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795783