prikaz prve stranice dokumenta GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA

Vragović, Dora
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Vragović, D. (2020). GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957443

Vragović, Dora. "GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957443

Vragović, Dora. "GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957443

Vragović, D. (2020). 'GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957443

Vragović D. GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957443

D. Vragović, "GUBITAK MASE PRI PEČENJU RAZLIČITIH VRSTA KRUHA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957443

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.