završni rad
SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI BIJELOG VINA SORTE ŠKRLET U VINARIJI MIKLAUŽIĆ

Pranjić, Mischell
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Pranjić, M. (2020). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI BIJELOG VINA SORTE ŠKRLET U VINARIJI MIKLAUŽIĆ (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:011499

Pranjić, Mischell. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI BIJELOG VINA SORTE ŠKRLET U VINARIJI MIKLAUŽIĆ." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:011499

Pranjić, Mischell. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI BIJELOG VINA SORTE ŠKRLET U VINARIJI MIKLAUŽIĆ." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:011499

Pranjić, M. (2020). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI BIJELOG VINA SORTE ŠKRLET U VINARIJI MIKLAUŽIĆ', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:011499

Pranjić M. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI BIJELOG VINA SORTE ŠKRLET U VINARIJI MIKLAUŽIĆ [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:011499

M. Pranjić, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI BIJELOG VINA SORTE ŠKRLET U VINARIJI MIKLAUŽIĆ", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:011499

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.