završni rad
POZNAVANJE I UČESTALOST KONZUMACIJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA KOD STUDENTSKE POPULACIJE

Anić, Ivana
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Anić, I. (2022). POZNAVANJE I UČESTALOST KONZUMACIJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA KOD STUDENTSKE POPULACIJE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:115856

Anić, Ivana. "POZNAVANJE I UČESTALOST KONZUMACIJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA KOD STUDENTSKE POPULACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:115856

Anić, Ivana. "POZNAVANJE I UČESTALOST KONZUMACIJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA KOD STUDENTSKE POPULACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:115856

Anić, I. (2022). 'POZNAVANJE I UČESTALOST KONZUMACIJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA KOD STUDENTSKE POPULACIJE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:115856

Anić I. POZNAVANJE I UČESTALOST KONZUMACIJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA KOD STUDENTSKE POPULACIJE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2022 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:115856

I. Anić, "POZNAVANJE I UČESTALOST KONZUMACIJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA KOD STUDENTSKE POPULACIJE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:115856

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.