Filipović, D. (2021). TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA VUKOVARA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:575359
Filipović, Dino. "TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA VUKOVARA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:575359
Filipović, Dino. "TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA VUKOVARA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:575359
Filipović, D. (2021). 'TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA VUKOVARA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:575359
Filipović D. TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA VUKOVARA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:575359
D. Filipović, "TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA VUKOVARA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:575359