Stipčević, I. (2021). KRASTAVOST JABUKE VENTURIA INAEQUALIS (COOKE) G. WINTER U INTEGRIRANOJ I EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:381062
Stipčević, Irena. "KRASTAVOST JABUKE VENTURIA INAEQUALIS (COOKE) G. WINTER U INTEGRIRANOJ I EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:381062
Stipčević, Irena. "KRASTAVOST JABUKE VENTURIA INAEQUALIS (COOKE) G. WINTER U INTEGRIRANOJ I EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:381062
Stipčević, I. (2021). 'KRASTAVOST JABUKE VENTURIA INAEQUALIS (COOKE) G. WINTER U INTEGRIRANOJ I EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:381062
Stipčević I. KRASTAVOST JABUKE VENTURIA INAEQUALIS (COOKE) G. WINTER U INTEGRIRANOJ I EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:381062
I. Stipčević, "KRASTAVOST JABUKE VENTURIA INAEQUALIS (COOKE) G. WINTER U INTEGRIRANOJ I EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:381062