Abramović, T. (2021). PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642
Abramović, Tanja. "PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642
Abramović, Tanja. "PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642
Abramović, T. (2021). 'PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642
Abramović T. PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642
T. Abramović, "PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642