završni rad
FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA

Šimleša, Lucija
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Šimleša, L. (2020). FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972

Šimleša, Lucija. "FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972

Šimleša, Lucija. "FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972

Šimleša, L. (2020). 'FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972

Šimleša L. FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972

L. Šimleša, "FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.