Šimleša, L. (2020). FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972
Šimleša, Lucija. "FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972
Šimleša, Lucija. "FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972
Šimleša, L. (2020). 'FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972
Šimleša L. FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972
L. Šimleša, "FINALIZACIJA VINA MERLOT I SYRAH POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:323972