Farkaš, I. (2020). PRIMJENA MODIFICIRANE ATMOSFERE U PAKIRANJU SALATE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:534483
Farkaš, Ivona. "PRIMJENA MODIFICIRANE ATMOSFERE U PAKIRANJU SALATE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:534483
Farkaš, Ivona. "PRIMJENA MODIFICIRANE ATMOSFERE U PAKIRANJU SALATE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:534483
Farkaš, I. (2020). 'PRIMJENA MODIFICIRANE ATMOSFERE U PAKIRANJU SALATE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:534483
Farkaš I. PRIMJENA MODIFICIRANE ATMOSFERE U PAKIRANJU SALATE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:534483
I. Farkaš, "PRIMJENA MODIFICIRANE ATMOSFERE U PAKIRANJU SALATE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:534483