Jurić Katušić, A. (2020). UTJECAJ ROKA BERBE I KVASACA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:179824
Jurić Katušić, Anja. "UTJECAJ ROKA BERBE I KVASACA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:179824
Jurić Katušić, Anja. "UTJECAJ ROKA BERBE I KVASACA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:179824
Jurić Katušić, A. (2020). 'UTJECAJ ROKA BERBE I KVASACA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:179824
Jurić Katušić A. UTJECAJ ROKA BERBE I KVASACA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:179824
A. Jurić Katušić, "UTJECAJ ROKA BERBE I KVASACA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:179824