Đogaš, K. (2020). FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410
Đogaš, Katarina. "FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410
Đogaš, Katarina. "FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410
Đogaš, K. (2020). 'FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410
Đogaš K. FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410
K. Đogaš, "FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410