završni rad
TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA NAŠICA I OKOLICE

Baksa, Vjera
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Baksa, V. (2022). TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA NAŠICA I OKOLICE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:219849

Baksa, Vjera. "TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA NAŠICA I OKOLICE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:219849

Baksa, Vjera. "TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA NAŠICA I OKOLICE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:219849

Baksa, V. (2022). 'TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA NAŠICA I OKOLICE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:219849

Baksa V. TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA NAŠICA I OKOLICE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:219849

V. Baksa, "TRADICIONALNA UPOTREBA GLJIVA U PREHRANI STANOVNIKA NAŠICA I OKOLICE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:219849

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.