završni rad
DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.

Jakljević Dubiel, Valent
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Jakljević Dubiel, V. (2020). DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019. (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524

Jakljević Dubiel, Valent. "DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524

Jakljević Dubiel, Valent. "DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524

Jakljević Dubiel, V. (2020). 'DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 09.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524

Jakljević Dubiel V. DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 09.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524

V. Jakljević Dubiel, "DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.