prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA

Mlinarić, Marino
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Mlinarić, M. (2016). PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić, Marino. "PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić, Marino. "PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić, M. (2016). 'PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić M. PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

M. Mlinarić, "PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.