Znanstveni rad - Ostalo
Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade
U: Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. str. 473-479. urn:nbn:hr:112:279674


Citirajte ovaj rad

Škrabal, S., Obradović, V., Ergović Ravančić, M. i Lovrić, K. (2016). Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade. Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 473-479). Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

Škrabal, Svjetlana, et al. "Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade." Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016, str. 473-479. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

Škrabal, Svjetlana, Valentina Obradović, Maja Ergović Ravančić i Kristina Lovrić. "Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade." U Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 473-479. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. Citirano 05.04.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

Škrabal, S., et al. (2016) 'Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade', Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, Požega, str. 473-479. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674 (Datum pristupa: 05.04.2025.)

Škrabal S, Obradović V, Ergović Ravančić M, Lovrić K. Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade. Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna; 2016. Str. 473-479. [pristupljeno 05.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

S. Škrabal, V. Obradović, M. Ergović Ravančić i K. Lovrić, "Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade", Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674 [Citirano: 05.04.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.