Malčić, M. (2015). ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE U ALKOHOLNIM PRERAĐEVINAMA OD VOĆA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:602547
Malčić, Mario. "ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE U ALKOHOLNIM PRERAĐEVINAMA OD VOĆA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:602547
Malčić, Mario. "ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE U ALKOHOLNIM PRERAĐEVINAMA OD VOĆA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:602547
Malčić, M. (2015). 'ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE U ALKOHOLNIM PRERAĐEVINAMA OD VOĆA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:602547
Malčić M. ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE U ALKOHOLNIM PRERAĐEVINAMA OD VOĆA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2015 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:602547
M. Malčić, "ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE U ALKOHOLNIM PRERAĐEVINAMA OD VOĆA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:602547