Filjević, T. (2010). ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041
Filjević, Tomislav. "ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041
Filjević, Tomislav. "ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041
Filjević, T. (2010). 'ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041
Filjević T. ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041
T. Filjević, "ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041