prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA

Kristić, Marija
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Kristić, M. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, Marija. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, Marija. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, M. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić M. UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

M. Kristić, "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.