Pristup korisnicima matične ustanove
MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA
Veleučilište u Požegi
APA 6th Edition Medvarić, M. (2018). MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210
MLA 8th Edition Medvarić, Marinela. "MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210
Chicago 17th Edition Medvarić, Marinela. "MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210
Harvard Medvarić, M. (2018). 'MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210
Vancouver Medvarić M. MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210
IEEE M. Medvarić, "MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu