Dujmić, N. (2016). KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780
Dujmić, Nenad. "KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780
Dujmić, Nenad. "KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780
Dujmić, N. (2016). 'KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780
Dujmić N. KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780
N. Dujmić, "KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780