Prevendar, T. (2018). PRAĆENJE UDJELA MASTI U PROIZVODNJI ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:163314
Prevendar, Tin. "PRAĆENJE UDJELA MASTI U PROIZVODNJI ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:163314
Prevendar, Tin. "PRAĆENJE UDJELA MASTI U PROIZVODNJI ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:163314
Prevendar, T. (2018). 'PRAĆENJE UDJELA MASTI U PROIZVODNJI ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:163314
Prevendar T. PRAĆENJE UDJELA MASTI U PROIZVODNJI ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:163314
T. Prevendar, "PRAĆENJE UDJELA MASTI U PROIZVODNJI ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:163314