Čaić, J. (2018). PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE JEČMA ZA PROIZVODNJU PIVA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326215
Čaić, Josip. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE JEČMA ZA PROIZVODNJU PIVA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326215
Čaić, Josip. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE JEČMA ZA PROIZVODNJU PIVA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326215
Čaić, J. (2018). 'PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE JEČMA ZA PROIZVODNJU PIVA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326215
Čaić J. PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE JEČMA ZA PROIZVODNJU PIVA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326215
J. Čaić, "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE JEČMA ZA PROIZVODNJU PIVA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326215