Čutić, M. (2017). USPOREDBA KVALITETE CRNOG I BIJELOG BRAŠNA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:847366
Čutić, Mihaela. "USPOREDBA KVALITETE CRNOG I BIJELOG BRAŠNA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:847366
Čutić, Mihaela. "USPOREDBA KVALITETE CRNOG I BIJELOG BRAŠNA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:847366
Čutić, M. (2017). 'USPOREDBA KVALITETE CRNOG I BIJELOG BRAŠNA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:847366
Čutić M. USPOREDBA KVALITETE CRNOG I BIJELOG BRAŠNA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:847366
M. Čutić, "USPOREDBA KVALITETE CRNOG I BIJELOG BRAŠNA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:847366