Prtenjača, K. (2017). UTJECAJ TEMPERATURA SUŠENJA SJEMENKI GROŽĐA NA KVALITETU ULJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:393249
Prtenjača, Krešimir. "UTJECAJ TEMPERATURA SUŠENJA SJEMENKI GROŽĐA NA KVALITETU ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:393249
Prtenjača, Krešimir. "UTJECAJ TEMPERATURA SUŠENJA SJEMENKI GROŽĐA NA KVALITETU ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:393249
Prtenjača, K. (2017). 'UTJECAJ TEMPERATURA SUŠENJA SJEMENKI GROŽĐA NA KVALITETU ULJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:393249
Prtenjača K. UTJECAJ TEMPERATURA SUŠENJA SJEMENKI GROŽĐA NA KVALITETU ULJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:393249
K. Prtenjača, "UTJECAJ TEMPERATURA SUŠENJA SJEMENKI GROŽĐA NA KVALITETU ULJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:393249