Andrijato, M. (2017). ODREĐIVANJE UDJELA LJEŠNJAKA U MLIJEČNIM ČOKOLADAMA S LJEŠNJACIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:844557
Andrijato, Martina. "ODREĐIVANJE UDJELA LJEŠNJAKA U MLIJEČNIM ČOKOLADAMA S LJEŠNJACIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:844557
Andrijato, Martina. "ODREĐIVANJE UDJELA LJEŠNJAKA U MLIJEČNIM ČOKOLADAMA S LJEŠNJACIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:844557
Andrijato, M. (2017). 'ODREĐIVANJE UDJELA LJEŠNJAKA U MLIJEČNIM ČOKOLADAMA S LJEŠNJACIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:844557
Andrijato M. ODREĐIVANJE UDJELA LJEŠNJAKA U MLIJEČNIM ČOKOLADAMA S LJEŠNJACIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:844557
M. Andrijato, "ODREĐIVANJE UDJELA LJEŠNJAKA U MLIJEČNIM ČOKOLADAMA S LJEŠNJACIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:844557