Poljan, A. (2017). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan, A. (2017). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 31.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan A. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 31.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
A. Poljan, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274