Marić, M. (2017). KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291
Marić, Marina. "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291
Marić, Marina. "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291
Marić, M. (2017). 'KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291
Marić M. KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291
M. Marić, "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291