Jakopović, V. (2017). KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE GAUDA SIRA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:837467
Jakopović, Valentina. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE GAUDA SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:837467
Jakopović, Valentina. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE GAUDA SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:837467
Jakopović, V. (2017). 'KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE GAUDA SIRA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:837467
Jakopović V. KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE GAUDA SIRA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:837467
V. Jakopović, "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE GAUDA SIRA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:837467